https://www.youtube.com/watch?v=A4pmZ45BY1I&fbclid=IwAR1GFcKDDkmpipCGigiVxwmurJKwrZsG3PhHgj5twlo550BPyPnML0GmGOg

De peste 16 ani dezvolt si livrez cursuri
cu pasiune.

Stilul personal de lucru este concentrat pe experiente cat mai relevante pentru participanti, pe discutii autentice, la obiect, vizand interactiunea directa, evitand astfel discursurile lungi si fara esenta.

Viziunea mea asupra trainingului este cea a unei meserii nobile care te implineste si te recompenseaza imediat prin prisma rezultatelor atinse cu participantii in sala si ulterior, prin dezvoltarea acestora, ca urmare a procesului de invatare.

Am inceput aceasta calatorie in lumea educatiei non-formale prin a ma voluntaria in cadrul unui ONG prin care ofeream cursuri de Educatie Sexuala in liceele din Bucuresti. La vremea respectiva se numeau “Family Life Education” si “Behavior Change Communication”. Un mic joc de cuvinte pentru a facilita accesul in timpul orelor de dirigentie. A fost pentru prima oara cand am constientizat puterea unei informatii oferite la timpul potrivit unor oameni aparent atotcunoscatori si dezinteresati de subiect.

De aici, lucrurile au evoluat rapid catre formarea mea in numeroase cursuri internationale. In perioada 2004-2006 am invatat din experienta vasta a trainerilor internationali si am dezvoltat poate cele mai importante principii care ma calauzesc si imi sunt coloana vertebrala in construirea si livrarea cursurilor.

Experienta mea a fost imbogatita de managementul unui proiect national in colaborare cu MAI. Aici am invatat cat de importanta este analiza de nevoi si adaptarea continutului de training la specificul participantilor.

In anul 2006 am considerat ca este momentul oportun sa practic trainingul – care deja imi devenise parte importanta din viata – si in mediul de business. Astfel, am inceput colaborarea cu o firma care livra exclusiv team-building catre companii din piata romaneasca. Trecerea nu a fost una usoara dar a fost plina de lectii valoroase. Am avut ocazia sa vand si sa livrez evenimente pentru organizatii din domenii diferite precum telecom, banking, auto, consultanta, pharma si FMCG.  De aici, a urmat un pas natural catre cursuri soft skills prin colaborarea cu o companie de renume din piata de training romaneasca.

Dilema cea mai mare pe care o aveam la vremea respectiva era daca un curs reusit cu feedback pozitiv din partea cursantilor este de ajuns sa modifice rezultatele unei companii.

Consecinta acestei dileme a fost ca in anul 2009 am luat decizia de a activa ca trainer intern in cadrul unei organizatii din domeniul pharma. Cei 5 ani petrecuti in interiorul acelei companii mi-au demonstrat ca rezultatele sunt cat se poate de palpabile si ca eficienta unui curs depinde  in mare parte de: abilitatile trainerului, o comunicare deschisa si autenticitate in discurs.

Mergand pe principiul “practice what you preach” consider ca fiecare trainer are datoria de a experimenta lucrul din interiorul unei organizatii mari pentru a intelege mai bine procesele si dinamica relatiilor.