Skip to main content

Politica de confidentialitate

 www.mihaibaciu.com

 

 1. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precum și a Regulamentului U.E. Nr. 679 / 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, MORE THAN BUSINESS SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
 2. Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, telefon, e-mail, profesie, loc de munca, formare profesionala, obisnuinte/preferinte/comportament si date de geolocalizare/date de trafic.
 3. Scopul colectarii datelor este: comunicatii electronice, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare si cercetare de piata, precum si de statistica.
 4. Prin completarea datelor dvs. declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a MORE THAN BUSINESS SRL, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre SC MORE THAN BUSINESS SRL, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre MORE THAN BUSINESS SRL, afiliatii si colaboratorii acestora a activitatilor prezentate mai sus. (vezi Scopul colectarii datelor).
 5. Prin prezenta ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protec┼úia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či libera circula┼úie a acestor date.
 6. Aveti si dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora din baza noastra de date.
 7. Acest lucru poate fi posibil pe baza unei cereri scrise, semnate si datate, avand datele complete ale solicitantului, expediate pe adresa SC MORE THAN BUSINESS SRL, Strada Leandrului, nr. 29A, sector 1, Bucuresti, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
 • sa solicitati daca datele dvs. sunt sau nu prelucrate
 • sa interviti / efectuati modificari asupra datelor transmise;
 • sa va exprimati dezacordul privind prelucrarea datelor avand motive intemeiate si legitime (in functie de situatia prezentata);
 • dreptul de a solicita stergerea datelor (exceptand situatiile prevazute de lege);.
 1. Nu promovam SPAM-ul. In cazul in care clientul isi da acordul, SC MORE THAN BUSINESS SRL poate trimite notificari comerciale privind oferte curente prin e-mail sau SMS, cupoane cadou si mesaje cu caracter commercial in functie de optiunile acestuia.
 2. MORE THAN BUSINESS SRL nu solicita utilizatorilor informatii confidentiale prin telefon/e-mail sau alte mijloace, cum ar fi date bancare, parole, sau alte tipuri de date personale. In cazul divulgarii acestor date de catre client altor persoane (terti), acesta poarta intreaga responsabilitate pentru prejudiciile viitoare sau prezente iar www.mihaibaciu.com nu poate fi raspunzator pentru niciun fel de prejudiciu.
 3. MORE THAN BUSINESS SRL poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: Curierat, servicii de plata / bancare, alte companii cu care putem dezvolta programe comune aferente serviciilor noastre, asiguratori.
 4. Informatiile personale, mai pot fi furnizate ca urmare a unor cereri expres formulate de catre: Politie, Instante Judecatoresti, organele statului, Parchet, in limitele prevederilor legale.