Skip to main content

1 la 1

┬á– curs online –

Experien╚Ť─â de ├«nv─â╚Ťare adaptat─â nevoilor tale

Am conceput pentru tine sesiunile de training 1 la 1. Cei 20 de┬áani de experien╚Ť─â profesional─â ╚Öi interac╚Ťiunile cu oamenii cu care am lucrat mi-au demonstrat eficien╚Ťa ╚Öi impactul unei astfel de abord─âri. A╚Öadar, vin c─âtre tine ╚Öi te ├«nso╚Ťesc ├«n procesul t─âu de dezvoltare, individual.

Avantajele sunt nenum─ârate deoarece pleac─â de la principiul unui curs individual personalizat. Practic, construim ├«mpreun─â abilit─â╚Ťile pe care vrei s─â le dezvol╚Ťi, pas cu pas.

În cursul online 1 la 1 ai următoarele beneficii:

  • con╚Ťinut adaptat nevoilor tale specifice;

  • suntem permanent ├«n contact;

  • rezolv─âm punctual provoc─ârile cu care te confrun╚Ťi;

  • feedback continuu

Desf─â╚Öurare: Online live pe ZOOM. Pe l├óng─â faptul ca ├«╚Ťi voi prezenta diverse concepte legate de tema aleas─â, vom face activit─â╚Ťi interactive pe toat─â durata ├«nt├ólnirii pentru a face trecerea de la teorie la practic─â. Ai nevoie doar de o conexiune bun─â la internet ╚Öi un laptop sau telefon cu microfon ╚Öi camer─â.

Tot ceea ce trebuie s─â faci este s─â te ├«nscrii ╚Öi eu te voi contacta personal pentru a stabili ├«mpreun─â detaliile de organizare, potrivite. Daca ai ├«ntreb─âri ├«nainte de a decide s─â te ├«nscrii, g─âse╚Öti ├«n pagina de Contact datele mele ╚Öi ├«╚Ťi r─âspund cu drag.

Teme disponibile pentru cursurile 1 la 1

Abilit─â╚Ťi de Comunicare & Rela╚Ťionare
Management & Leadership
Vânzări & Negociere
Creativitate & Inova╚Ťie
Managementul Schimb─ârii
Eficien╚Ťa Personal─â/ Managementul Timpului
Abilit─â╚Ťi de Convingere/ Persuasiune
Motiva╚Ťie si Mindset
Abilit─â╚Ťi de Prezentare
Formare de Formatori

În ce fel? Cât? Unde?

Online Live

90 minute

ZOOM

Pre╚Ť 380 RON/ sesiune

Inscrie-te acumInscrie-te acum
recommends
Training super! Te tine in priza, nu ai timp sa te ÔÇťplictise╚ÖtiÔÇŁ sau sa a╚Ötep╚Ťi sa se termine mai repede. Explica in cel mai bun mod si te face sa ├«n╚Ťelegi foarte multe prin practica! Merita foarte mult sa il cunosti, nu o sa fii dezam─âgit!
Li Li
Li Li
2021-10-06
recommends
Am urmat un program de training 1 la 1 personalizat cu Mihai, in care a reusit sa-mi creeze o baza si o structura solida, in arta vânzărilor. Il recomand cu căldură pentru profesionalism, dedicare si rabdare!
Oana Serban
Oana Serban
2021-09-08
recommends
Pasionat de ceea ce faci, r─âbd─âtor, carismatic, entuziast, organizat ... si sunt convins─â c─â am mai uitat! ­čśŐ Buen camino! ­čĄŚ
Isidona Jurcovici
Isidona Jurcovici
2021-09-04
recommends
Mihai este foarte prietenos,elegant si trateaz─â cu seriozitate toate provoc─ârile. In plus,cred ca aduce noutate in bussinesul rom├ónesc prin organizarea team-building-urilor la nivel de ÔÇťspend time toghether as a teamÔÇŁ. Este inovativ si dedicat si este persoana potrivit─â daca vrei sa ├«nt─âre╚Öte leg─âturile intre personalul unei institu╚Ťii. ­čĹî­čĆ╝
Irina Amalia
Irina Amalia
2021-09-03
recommends
exceptional,excep╚Ťional si exceptional!
Cristina Tomus
Cristina Tomus
2021-09-02
recommends
De departe cel mai bun trainer si un om minunat! Trebuie sa-l intalnesti cel putin o data-n viata!­čą░
Madalina Ciuca
Madalina Ciuca
2021-09-01
recommends
Am participat de-a lungul anilor la mai multe traininguri cu Mihai Baciu. ╚śi tot mi se par pu╚Ťine. Imi e dor de un training cu Mihai, imi e dor sa simt bagheta magica invizibila care ne antrena pe to╚Ťi, care ne unea pe to╚Ťi, care ne capta aten╚Ťia. Dupa fiecare training ma sim╚Ťeam alt om si abia il asteptam pe urmatorul. In cateva cuvinte :magic, sublim, fara egal!
Corina Borchescu
Corina Borchescu
2021-09-01
recommends
In urma cu 10 ani am participat la 2 cursuri cu Mihai. Ne-a fermecat pe toti! De atunci, am mai intalnit si alti traineri. Dar Mihai, e de departe cel mai bun!
Alexandra B─âciu╚Ť
Alexandra B─âciu╚Ť
2021-09-01
recommends
Mihai Baciu este un trainer extrem de implicat in ceea ce face si pune pasiune in modul in care isi sustine cursurile. Am putut aplica ceea ce am invatat atat in viata profesionala, cat si in cea personala. Mult succes in continuare!­čĹŹ
Miki Giulescu
Miki Giulescu
2019-02-18
recommends
Energie, implicare, pasiune, 3 cuvinte care il caracterizeaza pe Mihai. Am participat la 4 cursuri sustinute de el si rezultatele se vad in plan profesional si personal. Bravo, Mihai, ti-ai gasit vocatia!
Delia Florentina
Delia Florentina
2019-02-12