Skip to main content

Passion and Experience

In Developing

And Delivering

memorable training sessions!

Find Out More...

Trainings

Experiential learning

A small part of organizations for which I developed and delivered training or team building

Participants opinion

recommends
Training super! Te tine in priza, nu ai timp sa te “plictisești” sau sa aștepți sa se termine mai repede. Explica in cel mai bun mod si te face sa înțelegi foarte multe prin practica! Merita foarte mult sa il cunosti, nu o sa fii dezamăgit!
Li Li
Li Li
2021-10-06
recommends
Am urmat un program de training 1 la 1 personalizat cu Mihai, in care a reusit sa-mi creeze o baza si o structura solida, in arta vânzărilor. Il recomand cu căldură pentru profesionalism, dedicare si rabdare!
Oana Serban
Oana Serban
2021-09-08
recommends
Pasionat de ceea ce faci, răbdător, carismatic, entuziast, organizat ... si sunt convinsă că am mai uitat! 😊 Buen camino! 🤗
Isidona Jurcovici
Isidona Jurcovici
2021-09-04
recommends
Mihai este foarte prietenos,elegant si tratează cu seriozitate toate provocările. In plus,cred ca aduce noutate in bussinesul românesc prin organizarea team-building-urilor la nivel de “spend time toghether as a team”. Este inovativ si dedicat si este persoana potrivită daca vrei sa întărește legăturile intre personalul unei instituții. 👌🏼
Irina Amalia
Irina Amalia
2021-09-03
recommends
exceptional,excepțional si exceptional!
Cristina Tomus
Cristina Tomus
2021-09-02
recommends
De departe cel mai bun trainer si un om minunat! Trebuie sa-l intalnesti cel putin o data-n viata!🥰
Madalina Ciuca
Madalina Ciuca
2021-09-01
recommends
Am participat de-a lungul anilor la mai multe traininguri cu Mihai Baciu. Și tot mi se par puține. Imi e dor de un training cu Mihai, imi e dor sa simt bagheta magica invizibila care ne antrena pe toți, care ne unea pe toți, care ne capta atenția. Dupa fiecare training ma simțeam alt om si abia il asteptam pe urmatorul. In cateva cuvinte :magic, sublim, fara egal!
Corina Borchescu
Corina Borchescu
2021-09-01
recommends
In urma cu 10 ani am participat la 2 cursuri cu Mihai. Ne-a fermecat pe toti! De atunci, am mai intalnit si alti traineri. Dar Mihai, e de departe cel mai bun!
Alexandra Băciuț
Alexandra Băciuț
2021-09-01
recommends
Mihai Baciu este un trainer extrem de implicat in ceea ce face si pune pasiune in modul in care isi sustine cursurile. Am putut aplica ceea ce am invatat atat in viata profesionala, cat si in cea personala. Mult succes in continuare!👍
Miki Giulescu
Miki Giulescu
2019-02-18
recommends
Energie, implicare, pasiune, 3 cuvinte care il caracterizeaza pe Mihai. Am participat la 4 cursuri sustinute de el si rezultatele se vad in plan profesional si personal. Bravo, Mihai, ti-ai gasit vocatia!
Delia Florentina
Delia Florentina
2019-02-12